ECHO 2.0

Residentie Zwolse Theaters

 

Wat doet PUNK in het THEATER?
Welke interactieve theatrale vormen zijn er te vinden in PUNK muziek?

ECHO 2.0 is een onderzoek dat Anne verricht tijdens haar residentie in De Zwolse Theaters. Hiermee bouwt ze door aan haar materiaal uit ECHO KAMER, een voorstelling die ze speelde op het Over het IJ festival 2021.


Playground 053

Theater Sonnevanck

 

Playground 053 is het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van Theater Sonnevanck.
Hierin krijgen jongeren tussen de 12 en 16 jaar de kans om zelf te spelen in een professionele theatervoorstelling. Jongeren met de ambitie om ooit naar een theateropleiding te gaan kunnen op deze manier proeven hoe de professionele praktijk is. 

Anne zal de regie op zich nemen voor de aankomende editie van Playground 053.

 


WIJ ZIJN DE STAD

PS Theater

 

WIJ ZIJN DE STAD is een project van PS Theater waar Anne in mee speelt. Het is een levensgroot gezelschapsspel waarin de toeschouwer de pion is. Met het paspoort van een net geboren baby in de ene hand en een dobbelsteen vol met kansen in de andere hand, bewandelt de bezoeker de levensloop van een Leidenaar.
Van het plusklasje op de basisschool tot de kansen op de arbeidsmarkt, van een klein misdrijf tijdens de puberteit tot een ingrijpende gebeurtenis op latere leeftijd. De bezoeker stapt in de schoenen van Fleur, Edino, Isaya, Henkie of een van de andere Leidenaren en ontdekt of er zoiets bestaat als gelijke kansen.


De Linkshandige

CTF X Cultuurterras (eigen werk)

Met De Linkshandige studeerde Anne af aan de Master of Music van ArtEZ.
Op 10 december is de voorstelling te zien op het CTF x Cultuurterras De Nijverheid, Utrecht.

 

Geen reservering nodig, klik hier voor meer informatie!

 

 


Club NU Programmapanel

Stadsschouwburg Utrecht

 

Club NU is een selectie van toegankelijke evenementen waarvan de Stadsschouwburg Utrecht denkt dat ze aansluiten bij de bezoeker van NU.
Samen met Luc, Sara, Reinier en Nouchka vormt Anne het hierbij horende programmapanel waarmee ze evenementen organiseren (rondom voorstellingen of los daarvan) om hun vrienden en/of de jouwe mee naartoe te nemen.